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Cookery and dining in Imperial Rome : a bibliography, critical review and transl. of the ancient book known as Apicius De re coquinaria. A bibliography, critical review and transl. of the ancient book known as Apicius De re coquinaria / now for the first time rendered into English by Joseph Dommers Vehling ; introd. by Frederick Starr
Ouvrage
Publication: New York : Dover Publ., 1977 Description: XVII-301 p. : ill. ; 23 cm.Titres associés: , De re coquinariaISBN: 0486235637.Langue: Anglais Auteur principal: Apicius, 0025 av. J.-C.-0037? Autre auteur: Vehling, Joseph Dommers, Editeur scientifique Item type: Ouvrage
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Current library Call number Status Date due Barcode
Paris : Centre Louis Gernet (arrêt fin 2005) 8°AL APIC 80 RCoq Vehling (Browse shelf(Opens below)) Available MLP01602

Texte lat. et trad. angl. - Reprod. de l'éd. publiée à Chicago en 1936 avec un titre latin

De re coquinaria

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