site du réseau Frantiq
Normal view MARC view

Cookery and dining in Imperial Rome [ Ouvrage] : a bibliography, critical review and transl. of the ancient book known as Apicius De re coquinaria. A bibliography, critical review and transl. of the ancient book known as Apicius De re coquinaria / now for the first time rendered into English by Joseph Dommers Vehling ; introd. by Frederick Starr

Publication : New York : Dover Publ., 1977 Description : XVII-301 p. : ill. ; 23 cm.Titres associés :  / De re coquinariaISBN : 0486235637.Langue : Anglais. Auteur principal: Apicius Autres auteurs: Vehling, Joseph Dommers. Editeur. Sujets: cuisine (alimentation) Chrono: Empire romain
Current location Call number Status Date due Barcode
Paris : Centre Louis Gernet (arrêt fin 2005)
8°AL APIC 80 RCoq Vehling (Browse shelf) Available MLP01602

Texte lat. et trad. angl. - Reprod. de l'éd. publiée à Chicago en 1936 avec un titre latin

De re coquinaria

Index. Vocabulaire

There are no comments for this item.

to post a comment.