site du réseau Frantiq
Normal view MARC view

Interpretation of 13C Values of Fatty Acids in Relation to Animal Husbandry, Food Processing and Consumption in Prehistory [Extrait] / [Mukherjee, Anna J.]

Publication : 2005 In : In: The zooarchaeology of fats, oils, milk and dairying / Jacqui Mulville & Alan K. Outram Ed(s). Oxford, OxbowDescription : p. 77-93Langue : Anglais. Auteur principal: Clark, Katherine Auteur principal: Berstan, Robert Auteur principal: Copley, Mark S Auteur principal: Mukherjee, Anna J Auteur principal: Evershed, Richard P. Sujets:alimentation -- élevage -- économie de subsistance -- archéozoologie -- chimie -- isotope Mots libres: carbone -- acide gras .
Current location Call number Status Date due Barcode
Aix-en-Provence : LAMPEA – Bibliothèque de Préhistoire
Paléontologie [in MUL-14149] (Browse shelf) Available ESEP200613693

There are no comments for this item.

to post a comment.