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Ancient lipids reveal continuity in culinary practices across the transition to agriculture in Northern Europe [Extrait] / Oliver E. Craig, Val J. Steele, Anders Fischer, Sönke Hartz, Soren H. Andersen, Paul Donohoe, Aikaterini Glykou, Hayley Saul, D. Martin Jones, Eva Koch, Carl P. Heron

Publication : 2011 In : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, vol. 108, n° 44, p. 17910-17915, ISSN 0027-8424Langue : Anglais. Auteur principal: Craig, Oliver Edward Co-auteur: Hartz, Sönke ; Andersen, Soren H. ; Donohoe, Paul ; Glykou, Aikaterini ; Saul, Hayley ; Jones, D. Martin ; Koch, Eva ; Heron, Carl P ; Steele, Valerie J. ; Fischer, AndersSujets:néolithisation -- vie quotidienne -- alimentation -- céramique -- matière organique -- chimie -- isotope Chrono:Néolithique ancien -- Préhistoire Lieux: Europe du Nord URL: Accès en ligne
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Aix-en-Provence : LAMPEA – Bibliothèque de Préhistoire
in www (Browse shelf) Available Université de Provence LAMPEA60734-1

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